2015-2016 TERM

LATAA SCHOOL OPENS FOR 2015-2016 SCHOOL YEAR

 

IMG-20160224-WA0001

 

We welcomed 2015-16 academic year by starting our Turkish school with interactive programs, reading and writing skills, and networking opportunities. We are very happy and proud to offer our Turkish classes, which are done 80 percent in Turkish and 20 percent in English. Our voluntary and beloved teachers, Karin Salgin and Arzu Kocgirli are in charge of the classes, which are on letter recognition, basic reading, and writing skills, as well as communication. As you all know, classes are still free of charge for LATAA members.
Also, we have our new School Director as of this month; one of our community’s very active and beloved members, Calvin Sevan Mazlumyan. We are thrilled to have and WELCOME him to theLATAA School Family! 🙂
 
We all speak Turkish in our homes, but the school will help our kids to strengthen both their Turkish language and Turkish cultural skills and knowledge. As Ataturk said “The first inspiration of a child are their parents, but after that s/he needs to be inspired by the language, heart, and education of his teacher.”
Thanks to all, who inspire us, help us, work with us. Let’s make this another successful year together!

School Location: We will continue to meet at the West Hollywood Library. Please look for us in one of the study rooms located on the second floor.
 
Parking: Parking structure on N. San Vicente; below the library (3 hours free with library validation).
 
This year we want more children to benefit from this great community service that LATAA provides to its members. Support LATAA’s Turkish School by sharing this information with your friends and other families. If you have any questions, feel free to e-mail us at info@laturks.org
 
***********
 
LATAA TURKCE OKULU 2015-2016 OGRETIM YILINA BASLADI 
LATAA Turk Okulumuz 3 Ekim’de 2015-16 akademik yılını, interaktif programlar, okuma-yazma çalışmaları ve kaynaşma fırsatları ile başlattı. Yüzde 80’i Türkçe, yüzde 20’si İngilizce olan derslerimizi baslatmaktan cok mutlu ve gururluyuz. Ogretmenimiz, tum ogrenci ve aileleri tarafindan hakkinda her zaman ovgu dolu sozler duydugumuz, Karin Salgin ve Arzu Kocgirli. Bildiğiniz gibi derslerimiz, LATAA uyelerimiz icin hala ücretsiz.  
Bu arada, cok guzel bir haberimiz daha var. Bu ay itibari ileLATAA Okulumuz’un Yeni Muduru, Sevgili Calvin Sevan Mazlumyan. Toplumumuzun aktif ve sevilen uyelerinden olan Sevan’i, LATAA Okul Mudurumuz olarak da aramizda gormekten cok mutluyuz ve kendisine HOS GELDIN! 🙂 diyoruz. 
 
Hepimiz evlerimizde Türkçe konuşuyoruz ama okulda ogrencilerimiz hem dil hem de Turk Kulturu acilarindan pekistirme olanagi buluyorlar. Ataturk’in dedigi gibi “İlk ilham, ana baba kucağından sonra, okuldaki öğretmenin dilinden, vijdanından, eğitiminden alınır.”
 
Amacimiz, sizlerin de destegiyle, okuldaki ogrenci sayimizi artirmak, daha cok cocugumuza bu onemli hizmet ile ulasabilmek.  Bize, her zaman info@laturks.org e-mailimizden ulasabilirsiniz. Hepinize yardımlarınız, çalışmalarınız ve destekleriniz için şimdiden cok tesekkur ediyoruz. Bu yılı hep birlikte tekrar başarılı bir sene yapmak ümidiyle.
 

Yer: West Hollywood Halk Kütüphanesi. 2’nci kattaki çalışma odalarında bizi bulabilirsiniz.
 
Park: N.San Vicente’de kütüphanenin altında 3 saatlik ücretsiz park hizmeti var.